Firma detectivi Bucuresti

APELEZI LA UN DETECTIV ATUNCI CÂND – Firma detectivi Bucuresti:

– vrei să afli dacă ai instalate microfoane în spațiul privat sau de lucru;

– vrei să afli dacă ești înșelat/înșelată de soție/ soț;

– vrei să știi ce anturaj are copilul tău;

– vrei să îți verifici angajații;

– vrei să verifici dacă nu ești trădat de partenerii de afaceri;

– ai un conflict juridic de afaceri;

– vrei să găsești persoane dispărute;

– vrei să recuperezi valori furate;

– te interesează monitorizarea concurenței în afaceri.

 DEPISTEZI ANGAJAŢII CORUPŢI – Firma detectivi Bucuresti

Pentru protecția informațiilor unei companii, detectivii recomandă un fel de „dosare de cadre”, care presupun detalii ale situației materiale, familiale, legate de cazier, de vicii sau antecedente. Riscurile majore le reprezintă angajații care:

– au un nivel de trai cu mult peste posibilitățile oferite de salariu; Firma detectivi Bucuresti

– au obligații prea mari pentru a mai avea un trai decent (de pildă, rata la bancă reprezintă 90% din salariu); Firma detectivi Bucuresti

– au antecedente penale personale sau au membri ai familiei care au avut probleme cu legea. Firma detectivi Bucuresti

Pe teritoriul României, există peste 500 de firme de detectivi privaţi, în toate judeţele tarii, dar cu preponderenţă în Bucureşti. Din declaraţiile Poliţiei Române, există peste 2000 de atestate eliberate, dar Asociaţia Naţională a Detectivilor din România estimează că aproximativ 3000 de detectivi operează în acest domeniu.

Firma detectivi Bucuresti

„Unii detectivi sunt experți contabili, alții sunt specialiști în IT sau în alte domenii. Dacă există bănuiala că dintr-un departament dispar bani, documente, informații, apelăm la acești specialiști în funcție de sectorul în care trebuie să se infiltreze”, detaliază Adrian Baciu. Firma detectivi Bucuresti.
Uneori, costurile estimate ale unei astfel de operaţiuni sunt atât de mari încât clientul pune în balanţă valoarea eventualei pierderi cu suma pe care o va avea de plătit companiei de detectivi privaţi. Dacă balanţa nu se înclină profitabil, preferă să îşi asume riscul. „Iar acest lucru este o greşeală”, crede Adrian Baciu. „Se întâmplă pentru că în România ne lipseşte cultura securităţii. Chiar dacă deturnarea de fonduri şi active e cea mai frecventă infracţiune economică practicată la nivel mondial, şi chiar la nivel regional, firmele şi companiile din România nu o percep ca pe o ameninţare reală.”

Sursa: incomemagazine.ro

Firma detectivi Bucuresti