recuperari-240x300Serviciul de recuperare creante va ofera posibilitatea de a va intregi patrimoniul ca urmare a unor facturi neincasate, contracte neonorate, imprumuturi nerestituite sau orice alte creante neincasate, de orice natura.
Nu trebuie decat sa ne trimiteti documentele care stau la baza creantei dumneavoastra prin fax, e-mail sau posta si in cel mai scurt timp unul dintre specialistii nostri va va contacta pentru preluarea cazului.
PROCEDURA GENERALA DE LUCRU- DETECTIVI RECUPERARE CREANTE
Pentru a putea demara procedura de recuperare a creantelor dumneavoastra, vom incheia un contract de mandat comercial, prin care ne veti imputernici sa ne ocupam de cazul dumneavoastra. Noi va garantam confidentialitate totala a informatiilor si datelor cu caracter privat cu care intram in contact pentru solutionarea operatiunilor juridice pentru care suntem mandatati. In acest sens, contractul nostru contine si clauze ferme cu privire la obligativitatea respectarii stricte a confidentialitatii tuturor datelor si informatiilor pe care le aflam ca efect al indeplinirii mandatului incredintat. Angajarea serviciilor de asistenta, consultanta si reprezentare juridica se face in baza unui contract cu durata de minimum 6 luni. Prin contractarea tuturor serviciilor de asistenta, consultanta si reprezentare juridica, clientului i se ofera toata gama de servicii care vor acoperi intreaga sfera de activitate a clientului. Avantajul acestui tip de serviciu consta in faptul ca i se asigura clientului consultanta permanenta si avizata, avand la baza opinia unui intreg colectiv de specialisti in domeniul juridic, economic, comercial care sunt la curent cu particularitatile si evolutia problemelor clientului.
PROCEDURA AMIABILA sau EXTRA JUDICIARA

BANER-TARIFE-2
In prima faza vom incerca recuperarea creantei pe cale amiabila. Cu toate ca este cea mai ieftina si rapida metoda de recuperare a creantelor, procedura extrajudiciara este adeseori neglijata de multe companii de recuperare creante precum si de cabinetele de avocatura. Precizam ca scopul procedurii extrajudiciare este acela de a ne oferi maximul de informatii si date despre debitori si situatia lor financiara, disponibilitatea de a achita debitul cat si durata estimativa a recuperarii. De asemenea, aceasta procedura va evidentia debitorii insolvabili si pentru care se impune deschiderea directa si neintarziata a procedurii de faliment (finalitatea acesteia fiind minim deducerea creantei din impozitul pe profit precum si atragerea raspunderii asociatilor si administratorilor firmei debitoare cu bunurile proprii) sau inceperea neintarziata a procedurii judiciare /executare silita, ceea ce va duce la scurtarea timpului de recuperare a creantei.

Detectivi Recuperare creante

Metodele de lucru in cazul procedurii amiabile cuprind: investigatii ale solvabilitatii debitorului, bunurilor acestuia, investigatii privind identificarea asociatilor si administratorilor societatii, discutii telefonice, notificari, intalniri directe. Se pot obtine informatii deosebit de importante despre activitatea debitorului, facandu-se un nou profil financiar care poate fi utilizat la estimarea unei rate de succes.
Prin procedura amiabila se incearca pe cat posibil convingerea debitorilor ca, interesul ambelor parti este gasirea mijloacelor cele mai eficiente si neprejudicioase pentru stingerea situatilor litigante, conflictuale, evitand astfel agravarea situatiei financiare de ambele parti, fie prin marirea cuantumului sumelor datorate fie cu valoarea cheltuielilor ocazionate de recuperarea pe cale judiciara a acestora. In peste 80% din cazuri aceasta metoda si-a dovedit eficienta.
PROCEDURA JUDICIARA – Detectivi Recuperare creante

img_3-900x533
In cazul in care, in urma acestor demersuri, debitorul nu reactioneaza pozitiv la solicitarile noastre, vom demara procedura litigioasa de recuperare a datoriei prin chemarea in judecata a datornicului, urmata de executarea silita a acestuia, de asemenea prin formularea de plangeri penale, cereri de declansare a procedurii falimentului, etc.
Actiunile in instanta sau cele penale vor fi introduse, in functie de competenta materiala, functionala si teritoriala si acolo unde exista intrunite cumulativ conditiile necesare, in forma juridica primara / initiala (a Somatiilor de plata fundamentate pe OUG/5/2001 si 119/2007, a Ordonantelor de plata si Procedurii insolventei – cu modificarile din iulie 2010 – sau in forma actiunilor in pretentii conform dreptului comun. Dupa cum am aratat, aceasta procedura judiciara va fi declansata doar in cazul in care debitorul nu doreste sa colaboreze cu noi, manifestandu-se activ sau pasiv, caz in care societatea noastra va demara procedura de recuperare creante prin actionarea in instanta a debitorului urmata de obtinerea unui titlu executoriu constand intr-o hotarare definitiva si executorie, cel putin, urmata de executarea silita a acestuia. In cadrul acestei proceduri judiciare se va putea declansa si procedura insolventei, daca sunt intrunite conditiile cerute de legislatia in vigoare, fie dupa constatarea ulterioara a starii de insolvabilitate si a celorlalte criterii specifice acestei proceduri.
Toate avertismentele de plata, somatiile si notificarile se vor trimite la toate locatiile cunoscute ale debitorului – la locul de munca, sediul secundar etc. – notarea in Cartea Funciara a interdictiilor la vanzare in cazul imobilelor, iar in cazul mobilelor, inscrierea privilegiilor in Arhiva Electronica a Garantiilor Reale Mobiliare in baza Titlului VI din Legea 99/1999, denuntarea debitorilor la autoritatilor competente din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Ministerului de Finante, Ministerul Justitiei, Politia de Frontiera, in toate bazele de date, site-uri etc. cu persoane rau platnice de pe teritoriul Romaniei.- Detectivi Recuperare Creante
Odata cu declansarea procedurii judiciare de recuperare a creantelor societatea noastra, in numele si pe seama clientului, va proceda concomitent si la sesizarea organelor de urmarire penala pentru faptele savarsite de catre persoanele membre ale conducerii societatii debitoare, denuntarea debitorului la autoritatile competente din cadrul Ministerului Finantelor Publice – ANAF – Garda Financiara, Ministerul Administratiei si Internelor, Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti si unde va fi nevoie la notarea in Cartea Funciara a interdictiilor la vanzare in cazul imobilelor, inscrierea privilegiilor in Arhiva Electronica a Garantiilor Reale Mobiliare in baza Titlului VI din Legea nr. 99/1999. Detectivi recuperare creante .